Javajan

Marca Blanca

Marca Blanca

Atresorem una llarga trajectòria de col·laboració amb estudis de disseny i agències de comunicació. Comprenem les seves necessitats i per això els hi oferim un servei exclusiu i a mida. Més de 80 estudis de disseny ja han confiat en nosaltres.

Tenim la certesa empírica que l’anonimat, de vegades pot ser un gran avantatge competitiu.

Unir esforços per obtenir la màxima satisfacció dels clients dels nostres clients, és alhora un privilegi i una doble responsabilitat, que tot sigui dit, ens il·lusiona, ens motiva i ens emociona a parts iguals.

El nostre compromís

Els seus socis

YWT
Yes We Ticket, és un servei orientat a la gestió, promoció i venda d'esdeveniments que ofereix una eina de gestió altament potent, robusta, configurable i escalable.
Mercagest

Permet gestionar diversos mercats del municipi, compartint les dades i l'historial dels mercats, de les parades i dels titulars assignats.

Serveis

Tens dubtes?

Vols un resum?

També us pot interessar

Manteniment Web

Sabem que una web és l’aparador digital d’un negoci, per això cada projecte que fem és especial. Si us identifica, ens identifica.

Copywriting

Continguts gràfics o escrits per ajudar a millorar el posicionament i visibilitat de la teva marca i disseny d’estratègies de comunicació.

SEO

Saps que cada dia milers d’usuaris fan cerques a internet utilitzant paraules “clau” que defineixen el teu negoci i els teus productes i serveis?

Dubtes, consultes, inquietuds, el que sigui quan sigui. Aquí estem.

image