Javajan

Moneder Vilassar de Dalt

Informació del projecte

Gratificacions, sortejos, promocions, targetes regal, campanyes, concursos, premis i tot un reguitzell d’opcions a la disposició de Comerç VdD per portar els seus establiments i clients a una nova dimensió. La que et connecta amb les teves arrels, tradició i cultura més enllà del consum.

Objectiu

Ens agrada pensar que no estem de pas al dia a dia del comerç de proximitat, que junts, multipliquem les possibilitats de fer-lo prosperar.

Per això Moneder col·labora amb entitats i governs locals per la sostenibilitat dels negocis que dinamitzen els nostres municipis, aportant solucions digitals innovadores per fer front al comerç on-line i a les grans marques comercials.

Fidelització aplicada a Comerç VdD:

A Moneder disposem de múltiples funcionalitats per ajudar al comerç de proximitat, algunes personalitzables i escalables gràcies a la flexibilitat de la nostra plataforma. Capta, Influeix, Destaca, Gratifica i Analitza amb Moneder i reconquista els carrers.

Agraïments

Per a l’equip de Moneder està sent molt gratificant treballar amb Comerç VdD, gràcies per la confiança, esperem i desitgem que la nostra col·laboració s'allargui en el temps el màxim possible.

Fitxa del projecte

Contact Title
Client Vilassar de Dalt
Contact Title
Entitat Associació de Comerciants i Empresaris Vilassar de Dalt
Contact Title
Tipus de producte Fidelització Moneder
Contact Title
Data 22-10-2024

T'ha agradat?

Contacta amb nosaltres